Menu
Grou: (0566) 62 15 41 Emmen: (0591) 31 57 65
1484175 684319081601670 1701154793 N

Beach Resort Makkum leukste vakantiepark van Nederland

1484175_684319081601670_1701154793_nBungalowpark Beach Resort Makkum (www.makkumbeach.nl) werd onlangs overtuigend verkozen tot het leukste vakantiepark van Nederland. Een jaar lang mag het fraai gelegen zelfstandige bungalowpark aan het IJsselmeer in Friesland deze aansprekende titel voeren. “Het is een waardering die ons enorm streelt, vooral ook omdat we hoog scoren op service en klantvriendelijkheid!”, vertelt een enthousiaste Hans Schuchard, directeur van Beach Resort Makkum. Het groenonderhoud van Beach Resort Makkum is in handen van Snoek Hoveniers, het gaat daarbij om het onderhoud van zowel de tuinen van de bungalows als het openbare groen.

Goed seizoen
Bungalowpark Beach Resort Makkum maakt een goed seizoen door. Schuchard: “In de zomerperiode is ons bungalowpark sowieso geliefd, bonus dit jaar was voor ons het mooie naseizoen. De zonnige herfstperiode heeft nog extra veel toeristen doen besluiten om naar Makkum af te reizen. Tot ver in november was het een komen en gaan van gasten, het was tot laat in het seizoen erg gezellig en Kerst komt er al aan!” De kracht van bungalowpark Beach Resort Makkum is de unieke ligging direct aan het IJsselmeer en de grote diversiteit aan accommodaties. Gasten kunnen kiezen uit een ruim aanbod van luxe villa’s, bungalows of ruime appartementen. Het zelfstandige karakter van het bungalowpark geeft gasten een echt thuisgevoel: ruim 15% van de gasten komt weer terug op het bungalowpark en dit percentage groeit jaarlijks.

Eerder oriënteren en boeken
“Nu we de titel hebben gewonnen zetten we ons natuurlijk in voor een extra leuk 2014”, vervolgt Schuchard. “Met diverse acties, via internet maar ook op het bungalowpark zelf, zullen we op een leuke wijze aandacht schenken aan het behalen van deze titel. We zullen daar de omgeving van Makkum nog meer bij gaan betrekken, rondom Beach Resort Makkum is zoveel moois en leuks te ontdekken!” Het komende jaar wordt door Schuchard dan ook met veel vertrouwen tegemoet gezien. Nu al zijn er een flink aantal nieuwe boekingen binnengekomen. “Wij zien dat mensen zich steeds eerder oriënteren en hun vakantie boeken, ze willen de zekerheid van een mooie vakantieplek, maar ook de mooie zomer en het recente fraaie naseizoen helpen ons. De trend dat mensen steeds vaker kiezen voor een vakantie in eigen land wordt hiermee bevestigd. Wat mij betreft hebben ze helemaal gelijk: Friesland is mooi!”

Bekijk foto’s van de groenvoorzieningen van Beach Resort Makkum op Facebook