Menu
Grou: (0566) 62 15 41 Emmen: (0591) 31 57 65
Bus Caparis

Nieuwe bestickering voor bus Caparis-Snoek Hoveniers

Sinds april zijn 25 mensen aan de slag onder de vlag van Caparis-Snoek Hoveniers. De eerste bus voor de medewerkers is inmiddels bestickerd met de logo’s van zowel Caparis als Snoek Hoveniers. De drie andere bussen zullen volgen.

busCS2-300x225De medewerkers werken in ploegen van vijf met een meewerkend voorman van Snoek voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ze doen alles wat nodig is qua onderhoud: grasmaaien, haagknippen, snoeien, schoffelen. De bedoeling is dat de medewerkers uiteindelijk volledig doorstomen naar de reguliere arbeidsmarkt. Om dat te begeleiden wordt samen met hen een individueel leerwerktraject uitgestippeld.

De medewerkers zijn blij met hun ‘’nieuwe bus’ vertelt projectleider Berend Snoek: “Ze hebben de behoefte om zich los te weken van Caparis. Dat wordt met de nieuwe opdruk van de bus ook daadwerkelijk zichtbaar en dat geeft hen het gevoel ook echt bij Snoek te horen.” Ook nieuwe werkkleding is in aantocht. Berend Snoek: “De kleuren van de werkkleding zijn identiek aan die van de vaste medewerkers. De werknemers van Caparis-Snoek Hoveniers zijn voor ons volwaardige werknemers. Het is belangrijk om dat ook naar buiten toe uit te dragen en dat doen we op deze manier.”