Menu
Grou: (0566) 62 15 41 Emmen: (0591) 31 57 65
Snoek 200

Snoek Hoveniers partner van Vitale Groene Stad

snoek 200Snoek Hoveniers heeft zich onlangs aangesloten als zogenoemde strategisch partner van de Vitale Groene Stad. Middels het platform de Vitale Groene Stad onderscheidt en profileert Snoek Hoveniers als toonaangevend bedrijf in het noorden van het land zich via dit netwerk.

De overeenkomst geldt voor de laatste maanden van dit jaar en voor volgend jaar. Snoek Hoveniers is gevestigd op twee locaties, namelijk  in het Friese Grou en in het Drentse Nieuw-Dordrecht. Het bedrijf is in 1979 opgericht en heeft tachtig personen in dienst. Snoek Hoveniers is gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van recreatieterreinen en parken, landschappelijk groen, particuliere tuinen, golfterreinen, waterbouwkundige werken en baggerwerk en grond en straatwerk.

Positie
‘Door aan te sluiten bij de Vitale Groene Stad onderstreept Snoek Hoveniers deze filosofie die geënt is op de extra waarde die het groen te bieden heeft’, aldus directeur Douwe Snoek van het gelijknamige bedrijf. ‘Middels de diverse activiteiten die worden uitgevoerd door dit platform kan ik mijn bedrijf een positie geven in het noorden van het land waar ons werkterrein ligt’. Snoek geeft verder aan bezig te zijn met de certificeringen voor zijn bedrijf als Groenkeur BRL voor groenvoorziening en tuinaanleg &  onderhoud, ISO 9001VCA** en de CO2 prestatie ladder. ‘We hopen in maart 2014 gecertificeerd te zijn zodat we ons nog meer kunnen onderscheiden op de markt.’